Transportbedrijf Eindhoven

transportbedrijf-eindhoven

Wanneer je op zoek bent naar een transportbedrijf Eindhoven, dan weet je waarschijnlijk als geen ander dat vandaag de dag transport in onze maatschappij ontzettend belangrijk is. Voor vele bedrijven is het daarom ook belangrijk dat ze op zoek gaan naar een betrouwbare partner in logistiek en distributie.

Oostvogels is al jarenlang een begrip in de omgeving van Eindhoven. Zo staan ze voor meer daadkracht, meer service, meer persoonlijke aandacht en meer kennis van zaken. Vanuit de vestiging in Hazeldonk kunnen de expert van Oostvogels u altijd optimaal van dienst zijn.

Waar staat Oostvogels voor?

Deze organisatie bestaat uit de afdelingen Transport, Logistics, Logistics BVBA in Belgiƫ en Distributie in Nederland. Ze hebben hierdoor het traject van producent tot consument volledig in eigen hand en hierdoor kan er altijd snel en flexibel gehandeld worden.

Kwaliteit en betrouwbaarheid wordt natuurlijk alleen bereikt met gemotiveerde medewerkers en de modernste technieken. Oostvogels Groep heeft hiervoor een mix van oudere en jonge medewerkers die allemaal hun eigen talent hebben. De perfecte combinatie van ervaring en flexibiliteit!^